some one HELP ME!! my turbo has DIED!! - Page 3 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2009
Location: Slovenia
County: -
Posts: 433

Member car:

AR GT 3.2V6

Originally Posted by Alexie View Post
Well not really:

"The garage said there was loads of smoke coming out once they had put the turbo pipes back on..."

I assumed he meant there was loads of smoke after the new turbo was fitted and they'd put the bits back together (residual oil in the inlet tract). Otherwise this doesn't make much sense. What happened before the garage got their hands on it, was it smoking then ?

Anyway, fair enough, I give up. Someone comes on with a HELP ME ! and then provides nothing but cryptic info and ignores given suggestions. I guess there's no helping some people.
Oops... i thought you were the op and commenting davealfa11's post.. Sorry.. a bit of careless reading there
Binji is offline  
Sponsored Links

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

blown , died , referb , turbo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome