Remote problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 19-11-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2011
Location: United Kingdom
County: Somerset
Posts: 2

Member car:

alfa 147

Remote problems

Hi guys,

I bought my first Alfa today. Its a 147 2.0 ts lusso. It came with two keys which i was pleased about. When i got home i discovered the second key didn't have a battery. I fitted a battery and tried the key. The indicators on the car flashed and the windows opened Which i didn't expect to happen. The remote will not lock or unlock the car but will open the windows!!! Does anybody have any idea what the problem is or how to fix it?
HOPKINSON080581 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
There is a function on 147 where holding down the buttons makes windows go up or down remotely. Wonder if microswitch in key is broken/sticking on hence no battery.
'Chris' member here has an ebay shop fixin keys - think its zaksystems

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

problems , remote

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome