Wiper problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-11-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 38
Images: 6

Member car:

156 1.8TS 2002

Wiper problems

Hi all,

Can anybody suggest a solution to my wiper woes? January this year I had the classic wipers stuck on windscreen mishap and the motor blew resulting in the wipers being completely dead. I decided to buy a brand new motor as I found one at a good price and it turned out to not be much more than a second hand one, I fitted the motor myself all seemed fine.

The other day driving through the rain my wipers decided to stop in the fully 'up' position, all the modes still work, intermittent, fast etc but the wipers now always stop in the up position and not at the bottom of the screen. What's going on, surely these motors last longer than 10 months? Has anyone had similar problems?


Last edited by amm; 13-11-11 at 17:06.
amm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

problems , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome