Indicator woes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Indicator woes

My indicator switch has started to work intermittantly and I have to push it in both directions to guarantee the indicators flash even though I've selected left or right. This extra pressure is easy enough to apply but I'm worried it won't pass next years MOT. Has anyone else had this and cured it fairly easily. I took the cowling off and couldn't see an easy way to get to the contacts etc?
Sponsored Links
Club Member
Membro Premio
Elvis Presley's Avatar
Club Member Number: 59
Join Date: Aug 2006
Location: In a rockin good place
County: Memphis
Posts: 72,968
Images: 5

Member car:

A galleon

might be some answers here - possibly?
Elvis Presley is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
thanks for the link. My problem only seems to happen when the temperature is high. This started in Italy last year when it was 46 degrees one day and then during this summer. All of a sudden it works everytime!!!? I think the clock spring is for things like the steering wheel controls and position sensor. I think the indicator control is a fairly conventional device but if anyone knows better please put me right!!

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

indicator , woes

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome