156 Air Con Faulty - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 03-10-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2011
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 1

Member car:

156 JTD 16v

Hmmm 156 Air Con Faulty

Hi all,

I am new on here albeit, I have owned this 156 for a couple of years. This fault may have been covered before but I cant seem to find an answer, so here goes..........

I have a 156 JTD Veloce 54 plate, it has dual zone climate that blows ice cold air on the near side but luke warm air on the offside even when the controls are both set the same on Lo. I have had a new pump, new control panel the sensors changed, now my local Alfa garage after spending lots of money on it have drawn a blank. They have plugged it in to their system and it shows no fault codes.

Has anybody got any ideas?

Stuartc156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , air , con , faulty

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome