2004 156 immobiliser fault, please help. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 02-09-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2011
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 14

Member car:

156 2.4 jtd 20v

2004 156 immobiliser fault, please help.

Hi, I have a 2004 156 2.4jtd 20v. recently it has developed an immobiliser fault where the car will turn over but will not start, the immobiliser light stays on. I have left the car with a local garage who specialise in alfa romeos but he has said i need a complete new system, New keys, locks ecu, which will cost around £1,200!

Really looking for some advise as i cant seem to find out if my model is an easy fix.

jayh32 is offline  
Sponsored Links
Status: 1750TBIecusoftware.. done!.40+bhp
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 3,480
Images: 10

Member car:

various Alfas

Why does it need everything,doesn't make sence.Give us a call during work hours.
ALFA TUNER is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 2004 , fault , immobiliser

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome