flashing odometer fault code u1600 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 02-08-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2011
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 4
flashing odometer fault code u1600

hi folks wonder if any one can help ....i owen a 04 147 t spark that has a flashing odometer i have put it on the diagnostic and gave me a u1600 code (mactools ) rest it thrugh the diagnostic machine but the odometer is still flashing ...read some threads on hear and its aparently a imobilser /key fault..........the car starts first time and have no other problems with it ....at the moment anyway.............any ideas on how to stop this ODOMETER FROM FLASHING.............cheers
watts147 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2010
Location: Poland
County: Dolnoslaskie
Posts: 44
- make Proxy Alignment by FES or alfaOBD.
99teki is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
fiatECUscan says in the distructions that a flashing odo indicates a proxy alignment is required allthough I can't say for sure if it doesn't indicate any other fault.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

code , fault , flashing , odometer , u1600

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome