Newbie help and advice - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-10-04 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2004
Location: Tamworth, Staffs
Posts: 1

Member car:

147 2.0 Lusso

Connect+ & Heated Seat trouble

Ok, here first post...ooh I'm nervous!!

Having had my gorgeous 147 for the best part of 4 months and kind of lurking on these forums to find answers for the minor niggles on the car, I now need help with a couple of problems that are sending me insane.

1 - The heated seats...
Now I know that they are going to have some sort of thermostat in there to stop them from burning my rear end but just as I start to appreciate the heat, they seem to cut out. This is after approximately 10 minutes but during my daily commute (1 hour), they don't seem to heat up again at all?? Am I being too expectant of them or does this sound strange?

2 - Connect+
After finally getting to grips with this (thanks to a rather unhelpful manual) I am tearing my hair out with the phone. It worked beautifully during until a month ago but I can't seem to keep the SIM card in the unit for more than 15 minutes without a "SIM Removed" error. I can remove the SIM and re-insert to get network coverage again but the problem returns a short while later?

Any help with the above would be more than welcome.


Last edited by juniorpro79; 13-10-04 at 13:13. Reason: Spelling
juniorpro79 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

advice , newbie

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome