Boot release not releasing! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 29-07-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2010
Location: United Kingdom
County: Cornwall
Posts: 1

Member car:

147 2.0ts Lusso

Help Boot release not releasing!

Hi all,

The boot on my 147 now won't open either via the key fob or the interior button, just a nice whirring noise instead, and fishing my golf clubs out through the back seats is getting a little tedious!
Someone has suggested it will be the boot release solenoid that has gone, is that the most likely explanation?
If so, is it an easy job, as they are only about 20 on ebay, and I could do with the cheap option following a 560 bill to get my beauty through her MOT yesterday!
Can't help loving these Alfas though!!!
forestnev is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Aug 2007
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 2,463
its very easy pm me if you want one got a few in stock. just a couple of bolts and 1 elec connection
italiaautoparts is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

boot , release , releasing

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome