MOT Failed.... Not all bad though. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 28-07-11 Thread Starter
Status: Summer time !!!!!!
AO Member
dickielynch's Avatar
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 101

Member car:

Alfa 156 TS 1.6

Well Happy MOT Failed.... Not all bad though.

Well, my Bella went for its MOT and as suspected, it failed. I knew it needed a new flexi downpipe, and the rest was in the hands of the MOT guys.

It failed on O/S upper arm - excessive play and a wonky headlight pattern. So all in all, not too bad, I have had the car for a year now, and the Mrs expected the failings to be printed on 2 sheets..... Ha!!!!!! stick that in ya handbag Luv !!!!!

As always, Enzo from AutoCassa in Coventry completely put himself out, what a top guy.

If anyone in and around the Coventry area needs help, advice or a friendly chat, seriously, pop in and see him. I have never found fault with the service provided here. Enzo's should be the benchmark that all garages should follow.

Visit Enzo's surgery for a coffee.
dickielynch is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bad , failed , mot

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome