Centre console - not powering up - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-07-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 91
Centre console - not powering up

Ok, not sure if this belongs here or in the ICE section, but here goes.

I bought a new stereo for the car today to replace the jittery Blaupunkt unit in the car. Other than having to shell out for the amplified box converter, etc. all went well until I went to push the head unit back into the slot.

When I started the car, the speedo needle went to 60mph and slowly came back down, my fuel gauge is now telling me I have no petrol left (half a tank at least), clock doesn't work, climate not working and no dash illumination, oh, and the centre computer doesn't work either. Idiot lights are working and, as far as the audio guy could tell, the fuses appear to be ok, but I've lost permanent power or sommat...

Can anyone help?
Speedracer is offline  
Sponsored Links
Status: All's well this end
AO Silver Member
Hazz37's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: East Renfrewshire
Posts: 1,583
Images: 10
The wiring is stightly different on an Alfa. do a search in ICE, I am sure the answer is there.
Hazz37 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

centre , console , powering

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome