cambelt replaced but no waterpump ? 156 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 15-07-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 84

Member car:

Spider 2.4 Jtdm

cambelt replaced but no waterpump ? 156

just bought a 156jtd 16v 2005 with 100k on the clock , the cambelt was replaced by the dealer at 72k 2 years ago , but the waterpump has not , does it need doing & if so do i do the belt again , already loving the 156 again !
wainey1969 is offline  
Sponsored Links
Status: faclifting a 156
AO Silver Member
biffa's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 3,199
Images: 9
if you have no history of the WP change, i would make it a priority and you would be sensible to change the belt again too.
biffa is offline  
Status: AROC 916 Registrar
AO Gold Member
Mitch916's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 8,803
Images: 8
Mitch916 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , cambelt , replaced , waterpump

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome