156TS Selespeed sluggish at low revs - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 08-07-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2011
Location: New Zealand
County: Hawke's Bay
Posts: 1
156TS Selespeed sluggish at low revs

I have just bought my first Alfa and am really excited. Love the feel and performance at speed. It is very sluggih in 1st and 2nd and takes a while to get going. Also the injector light is opn. How do I do a MAF test or where is it and how do I resent the throttle. I look forward to your reply as I cant wait to have it goin at full working order and experience the total Alfa drive experience.
johno5 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
I will suggest visit FiatEcuScan webpage FiatECUScan - Fiat, Alfa, Lancia ECU Reader / Scanner buy software and ELM327 cable. It will save your money on selespeed maintenance - You should calibrate it time to time and adjust clutch to really enjoy quick and good gearchange. Then you can find all faults and clear it.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156ts , low , revs , selespeed , sluggish

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome