156 fault codes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
 
Thread Tools
  (Post Link) post #1 of 2 Old 04-07-11 Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 8

Member car:

2004 JTS

156 fault codes

Hello I have a 2004 JTS. This afternoon I changed the oil and replaced the Air Filter, not the easiest air filter to change. On starting the engin I got 'Motor Control systen Failure Go To Dealer'. Every thing OK before I did the changes. I have an ELM327 interface and ProScsn Software which showed the following fault codes - P0481 Powertrain cooling Fan Relay 2 Control Circuit - P0480 Powertrain cooling Fan Relay 1 Control Circuit and P0135 H02S Heater Performance Bank 1 Sensor 1. I Have tried to delete them but I keep getting the same mesages. I have obviously disturb the wiring in some way when removing the top of the Air filter. Has any one any ideas please. Not road tested yet will try tomorrow.

Tank you
Petetherev
petetherev is offline  
  3 Latest Threads by petetherev
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
Air Bag Problem Alfa 147, 156 & GT rarebear 2 201 20-07-14 13:33
Radio Switching on/off with ignition Alfa 147, 156 & GT 1900sr 15 808 07-04-14 12:05
156 fault codes Alfa 147, 156 & GT Photodave 1 1881 04-07-11 20:08
Sponsored Links
Advertisement
 
  (Post Link) post #2 of 2 Old 05-07-11
AO Silver Member
 
Photodave's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
Posts: 2,012
There are a set of relays on a bracket at the front of the engine bay. Can't remember which side on yours but check the connectors? Plus if you took the battery off to do it are all the wires back on?
Photodave is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Tags
156 , codes , fault

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome