rear windows driving me nuts - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 26-06-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2011
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 14

Member car:

alfa 147 lusso

Hmmm rear windows driving me nuts

hi all my rear windows are really p*ss$ing me off they dont work (what a surprise) the switches in the rear dont light up i have checked all the fuses and relays i,ve tried another switch pack on the drivers door and even changed the fuse box still nothing there is no live at the fuses for the rear windows has any body had this problem and been able to cure it the car is a 147 1.6 2002 also there is no live at the rear interior lights the boot light and the sun visor lamps although not needed strongly believe they are connected to the window fault
any info will be be of great help thanks for reading
blackraven is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

driving , nuts , rear , windows

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome