147 alarm problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-06-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 88
Images: 6
147 alarm problem

Hi there my 147 alarm keeps going off even when not locked up any one got any ideas as the noise is really annoying my neighbours and he says i should have bought a golf!! mmmm
marcopolo is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Could be a duff sensor.

Check the bonnet.

If it's the ultrasonics you can disable them
by following a simple set of ignition key turns.

It's in the manual or I can remember posting
them on here in the dim and distant past...

Doesn't the red alarm light flash a certain number of
time to indicate what triggered the alarm?

Also check your battery as a drop whilst the alarm is
armed could trigger it...


Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alarm , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome