Warning light on my 147 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 21-06-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 7

Member car:

Red 147 TS Lusso

Wave Warning light on my 147

Hi all.

Just thought I would tell you about the problem and hopefully the solution I had with my 147,
driving home from work I had the engine management light come on and the display said engine system failure, (heart missed a few beats only had the car a month), anyway drove home pretty steady and read on here about the code readers, and bought one off ebay for £22 which has cleared up the light and the warning.( it said the fault was the vehicle speed sensor) the car seems to be running okay so far but will keep you informed of any developments. Hope this may help someone.

Cheers Adie
Adie1 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , light , warning

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome