battery problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 6 Old 07-06-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2010
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 1

Member car:

TSpark 147

battery problems

A.Selman is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
What's up, A.Selman?
Status: gone
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 871
Your gonna have to give us a bit more :{
Bigdar is offline  
Status: age is only a number ;-)
AO Gold Member
rgwm's Avatar
Join Date: Aug 2004
Posts: 9,076
Must have been his laptop battery he was having problems with.......
rgwm is offline  
Status: No remission for LUFC !!
AO Silver Member
ronan's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: Belfast
County: Down
Posts: 3,044

Member car:

156 1.8 Turismo

Think he/she must be shy
ronan is offline  
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Mar 2007
Location: Heathrow, UK
Posts: 1,365
Have you tried turning it of and turning it back on again?

Ah thats what he's doing now! just not got it back on...
mo 156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

battery , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome