156 jtd clutch issues - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 31-05-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 1

Member car:

156 jtd

156 jtd clutch issues

Hi all
looking for some advice for my ***** 1.9 jtd 05 plate 115bhp.Basically i purchased with a slipping clutch that was really hard to engage first and reverse,the guy i purchased the car off said he had just fitted a new clutch yet still slipping.now since ive had the car i have changed the master cylinder ,slave cylinder,had another new clutch fitted just incase guy was lying which he wasnt because the clutch i removed was brand new,we also checked the gearbox shaft the clutch arm bearings and spiggot bearing in the gearbox,the flywheel is fine aswell so basically run out of ideas.any suggestions please as im at the end of my patience and cash flow so thanks in advance and heres hoping
99flake is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , clutch , issues , jtd

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome