ALFA Romeo 2000 156 TS Alarm - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 30-05-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2011
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 1

Member car:

Alfa Romeo 156

ALFA Romeo 2000 156 TS Alarm

Hello all,

I amnew to this forum,well infact I am new to forums all together, as a resulthave had a "forum dictionary" open to decypher some off the lingo on here.

So as you can tell this is also my first thread...

I have a 2000 Alfa Romeo 156 TS, which is great...

However since I have owned the car everytime I lock the car with the remote fob after about 30 seconds the alarm goes off.

I have checked the battery and the voltage seems fine, and all the doors and windows are closed.

Does anybody know if this maybe an easy fix, or a little more difficult. I don't know where the sensors are in the car and so I can't test them....

Any thoughts would be great...

Thank you in advanced.

lukealfa is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,993
Check the switch in the bonnet lock.
At the same time, make sure the bonnet lock including the secondary catch are working properly.

Also make sure you close the bonnet properly (drop the bonnet to close, don't just gently push it down).
David C is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 2000 , alarm , alfa , central , locking , remote , romeo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome