Odometer constantly flashing while engine on - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 07-05-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2011
Location: United Kingdom
County: Tyne and Wear
Posts: 2

Member car:

147 JTD

Odometer constantly flashing while engine on

Hello, I had a fault with my heater control on my 147 JTD, the controls were stuck on warm all the time. I tried disconnecting the battery to re-initialise the heater controls, it did not work. I then bought a new heater control from E bay and replaced the faulty one. This worked. I had the problem of the flashing Odometer display before this but a quick re-start of the engine cleared this. But since changing the heater controls the problem is now persistant. Has anybody any idea how I can clear this, it is only a nuisance but I am wondering if this may be a problem when the is due for it's MOT.
Peptas is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
David C's Avatar
Join Date: Aug 2003
Location: London, England
Posts: 28,995
Needs CAN Bus Proxy Alignment.
(probably because you changed the heater control unit!!)
David C is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

constantly , engine , flashing , odometer

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome