Electrical failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Electrical failure

Last night, my electric windows, electric wing mirrors and boot release stopped working, no warning or anything, just fired it up and that was that. Still the same today. Should be a warranty issue but the car's on Autotrader so I was wondering if anyone knew of a quick fix?

I know it's a long shot but you guy's have had an answer for everything else I've asked. Sods law as well of course, I got my first e-mail asking about the car yesterday too. And I had the best part of 3000 of musical instruments in the boot, which I had to get out through the cabin by dropping the seats!

As always, thanks in advance for any advice. I know it's not much to go o, but I appreciate it's a long shot.

Sponsored Links
Status: faclifting a 156
AO Silver Member
biffa's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 3,199
Images: 9
Checked the fuse???
biffa is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Cheers - getting it done now. I'll let you know if that does the job.
Status: - Update
Posts: n/a
Yep, that's what it was. Cheers, all fixed now.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

electrical , failure

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome