Starter motor trouble in the 156 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-07-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2004
Location: Ireland
Posts: 19

Member car:

156 1.8TS

Starter motor trouble in the 156

Has anyone experienced any starter motor trouble in the 156? My engline starts ok, after a few attempts.

There is a sound coming from the starter motor when trying to start - does anyone know of know problems or if it's big deal to get it looked at?

smg is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
McGuinn's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

Re: Starter motor trouble in the 156

Best posting in the 156 lounge, but there could be a fault with the bemdix/solenoid, it's the part the engages/disengages when starting and can be slightly problematic...
McGuinn is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , motor , starter , trouble

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome