'03 156 JTS Slight play in rear wheel - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-03-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2010
Location: United Kingdom
County: Midlands
Posts: 17

Member car:

156 JTS

'03 156 JTS Slight play in rear wheel

When holding the left hand side rear wheel at 3 and 9 o'clock positions, there is some slight play (1-2mm) that can be felt when pushing one side in towards and pulling the other side away from the wheel arch. The other side does not have this play. Took the wheel off and moving the hub shows that the play is due to the long bolt that goes through the bottom of the strut and the hub has some play in it. It looks like a bush may be worn.

Question is, what is the worn part likely to be so I can get the parts needed before dismantling it?

Tango is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , jts , play , rear , slight , wheel

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome