156 stereo brake lights reverse lights fog lights and electric windows all failed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 05-03-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2010
Location: United Kingdom
County: Powys
Posts: 8

Member car:

alfa romeo 156

156 stereo brake lights reverse lights fog lights and electric windows all failed

today i was wiring up my stereo and there were naked wires anad 2 of them touched and sparked which stopped my stereo working and my reverse,fog,and brake lights working aswell as my electric windows a mechanic ran a fuse checker on all the fuses underneath my steering wheel and said they were all fine could anyone help me thanks a lot
swinfenn is offline  
Sponsored Links
Status: missing Inverurie
AO Gold Member
Pascs's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: Qatar
County: Aberdeenshire
Posts: 8,063
Images: 16

Member car:

Zender 156 V6

The fuse for the stereo and reversing lights is the same 10A fuse on the bottom row of the fuses under the dash, there is also additional fuses above this box of fuses and more fuses inside the top of the glove box - might need to check all these.

Also check the fuse box next to the battery, I think one of those 30A is the ignition controlled supply
Pascs is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , brake , electric , failed , fog , lights , reverse , stereo , windows

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome