It all started with me trying to change it to english!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 26-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2011
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 1

Member car:

147 T spark

It all started with me trying to change it to english!!

HI Guy's i'm very very new here and i hope i'm posting in the right place, please let me know if i'm not!
Anyway, I have just bought a 147 T spark 2.0 and i love it very much!
However, we were communicating in italian and my italian is awful! so, i followed some tips from here, change to german and back to english etc.

I put the 147 disc in and it has told me, in english, that it has updated but that was over an hour ago and the disc is still going for it and the display hasnt changed! is this how long it takes or am i going to have to disconnect the battery?
i'm currently in the house and my beautiful car is on the drive all locked up, no key in the ignition and still the CD player is having a party!!
Pleasse help.
elbowtech is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

change , english , started

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome