147 gear changing problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 12-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2011
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 1

Member car:


147 gear changing problems

I own a 2002 selespeed 147, lately the car has taken it upon itself to change gears earlier than it has before? At 30km/h it's already in 3rd gear, by 50km/h it's in fifth and starts to drag itself along the road. It jumps from 5th gear to 4th and back to fifth constantly. There are no warning messages on the dash, no noises, no funny smells, everything seems okay on the inside. So what the hell is wrong? Changed the battery about a week ago and ever since I have, the problems have started.
I'm fed up with the 147 and it's continuous problems!!
Please help

Last edited by nobravery; 12-02-11 at 13:01.
nobravery is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , changing , gear , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome