147 Lusso Post Ignition Hitch - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 07-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2010
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 1
147 Lusso Post Ignition Hitch

Hi Fellow Alfa's!

I have a 147 2.0 Lusso (54 plate) which has a really annoying problem on start up. When the ignition key is turned fully - I think this is to AVV - the engine fires no problem but the Heater and Windscreen Wipers and Cigarette Lighter don't come on. Sometimes they come on after 5 minutes and sometimes not.

When the ignition key is turned to the MAR position they are on!! I'm guessing that the heater and wipers and cigarette lighter are on the a different circuit to the Radio which works ok.

Any ideas? Makes life quite tricky on a wet morning

Simon Simpson is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , hitch , ignition , lusso , post

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome