Radio code entry problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 05-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2009
Location: Belgium
County: Vlaams Brabant
Posts: 1

Member car:

Alfa Spider

Radio code entry problem

Hi Guys,

Not easy to find the info I need, so hoping anyone can help me out here!

I mistyped my radio code far to often, and now my radio set keeps displaying 'Wait'.

You know how it goes: first mismatch, you have to wait a couple of minutes. Next time... a couple of hours. Now, we have been waiting a couple of months!

Is there a way to make my radio ask for my code again? I already uncoupled my battery once, without result.

I guess you all agree: even a 1.9jtd produces an acceptable motor noice - not as good as the petrol versions, but hey, it's a diesel - but we would like to hear some other music... sooner than later.

Looking forward to hearing your advice!

Best regards,

Alamut (Alfa 156 Sportwagen + Spider 2.0 lusso)
Alamut is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , code , entry , problem , radio

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome