FM signal - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 26-01-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: Staffordshire
Posts: 6
FM signal

Hi there, does anyone else have problems with radio signal on a 156 sportwagon. I can just about get local stations but got no hope with radio1/2. I have installed a FM booster but still not very good.

Any help appreciated.

don691 is offline  
Sponsored Links
Status: bring back tapatalk
AO Silver Member
trashbat's Avatar
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 2,518
Have you taken the radio out and checked that the antenna is still connected?

What happens when you switch the heated rear window on? If the antenna is connected and working, this should cause interference or a reduction in signal.
trashbat is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2008
Location: Leeds
Posts: 116
Check that the antenna boost (amplifier) is connected, especially if it is an after market unit
Prodman is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome