kevlartech clutch, 20k miles later - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 15-01-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 45
kevlartech clutch, 20k miles later


I had an Angel tune to my 147 1.9 Jtdm 150. Not long after that I had a kevlartech clutch fitted as I was getting some slipping in 4/5/6th gears.

Its now 20,000 miles later and I think Im starting to get some slight slipping again in 4/5/6th.

Is there anything else that might cause this? How long should a mapped kevlartech clutch last?

I dont drive it overly hard.

I'm have a driveshaft thats being replaced next week but I dont that thats got anything to do with it??

NeoNAtom is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1,169

Member car:

147 JTDM 16V

Try lubricating the clutch actuator arm bush in the top of the gearbox.
Alexie is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

20k , clutch , kevlartech , miles

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome