Can't arm the alarm - any advice? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 27-05-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
Pexi's Avatar
Join Date: Sep 2002
Location: Cte d'Azur, France.
Posts: 442

Member car:


Help Can't arm the alarm - any advice?

Fellow madmen and comerades,

I need urgent help: I had a new key programmed into the ECU this afternoon at the dealership and since then the alarm doesn't engage at all. The remote control just quietly locks the doors, but the familiar "beep" is missing and the alarm indicator led does not start flashing. Unfortunately I found this out only after driving the car back from the garage and by that time the dealership was already closed . AND the car really should have the alarm armed tomorrow if at all possible.

I should have checked the key functions at the garage but pfffffffffffft, I didn't. I didn't even thought that they could mess up something

So the questions is: is there some secret but DIY way to unactivate and reactivate the alarm?


PS. Old and new key behave exactly same way.
Pexi is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

advice , alarm , arm

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome