Is this possible? bulb warnings... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-12-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
HardkorePrawn's Avatar
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 111

Member car:

147 Selespeed

Is this possible? bulb warnings...

I used to get the occasional "Number plate light warning" and the very occasional "left rear fog light" warning from time to time. All lights worked perfectly.
However, since I changed my headlight to one with a working adjustment motor (as opposed to it just whirring away constantly), I haven't had a single error message for either.
So, is it possible that these are related? I could understand it as the motor obviously puts a small drain on the system.
HardkorePrawn is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 17

Member car:

alfa 147

i doubt it, although my fog light one has been coming on for weeks so decided to do something about it. the bulb looked fine but changed it anyway along with cleaning the connectors, now all is fine in alfa world..........apart from the newly broken wiper linkage
bond007 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

bulb , warnings

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome