156 electrical problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 13-12-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2010
Location: Brazil
County: Parana
Posts: 1

Member car:

Alfa Romeo 156

156 electrical problems

I'm new here at the alfaowners and just join here expecting to solve my car problem

After a quick search, seems that the bad experience that i'm having is not that common as I was expecting

All by once, front and rear side windows + air conditionering + sunroof + turning light (sorry, i'm from brazil and don't know the right name o.O) stopped working.

On the fuse box, just the alert double-side flashing light was broken (lol, sorry again!), changed but not fixed the turning light

By now, don't seem to be others electrical malfunctioning

Any ideas to solve the problems?

renato mizote is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2010
Location: United Kingdom
County: West Sussex
Posts: 21

Member car:

156 1.8 TS

i had a similar problem, garage said it was the switch pack most likely
silve1999 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , electrical , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome