Desperate for help !!! maf sensor problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 11-11-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 9
Help Desperate for help !!! maf sensor problems

Help me guys......
Had a reconditioned engine dropped into my 147 after cam belt broke after 1500 miles an engine managment light appeared so took it back to place where i had work done and they ran it through machine and it came up with a MAF sensor problem. They fitted a used Bosch Sensor and it ran for a week . Went to start it yesterday and its coughing and spluttering like on old asthmatic man !!!! Could it be MAF sensor again and any one any recomendations where i can get a cheap replacement and are they easy to fit HELP PLEASE !!!!!
dic84 is offline  
Sponsored Links
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
They're very easy to fit - they just go in the pipe between the air filter and the engine.

I wouldn't be tempted by cheap ones - they tend to be false economy. Euro Car Parts have genuine Bosch ones for about £85, I believe...
iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

desperate , maf , problems , sensor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome