Sydney-siders : Selespeed issues - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 11-11-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
County: New South Wales
Posts: 3
Sydney-siders : Selespeed issues

Hey guys .. anyone in Sydney willing to help recalibrate my selespeed on an Alfa 156?
I've lost 3rd gear in the upshift.
I've got the cable to connect to AlfaDiag but the software is not Mac compatible.
If anyone is will to help I can drive to you, would like to see AlfaDiag in action and know how it all works ... will buy you a case of beer!
pyramimi is offline  
Sponsored Links
Status: bought a 75 3.0
AO Silver Member
155 Lounge Winner 09
shiny_car's Avatar
Join Date: Dec 2006
Location: Australia
County: Victoria
Posts: 7,669
Images: 39

Member car:

GT . 155 . 75

Maybe post up on where most of the Oz Alfisti are.

But there's still a few SYD people here - just unsure how often they visit or whether they'll see this topic.

shiny_car is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

issues , selespeed , sydneysiders

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome