Anyone with sele issues - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Closed Thread
Thread Tools Search this Thread
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
Squadrone Rosso's Avatar
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 29,893
Images: 45

Squadrone Rosso is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
I doubt very much that the OP of this thread has been told exactly why Smaky was banned from the forum and it is not for me to make the contents of personal mail public on the forum. However, suffice it to say that Smaky had a more than a fair share of warnings about how he reacted to recognised traders on the forum, i.e. often with slanderous put downs. It was because Smaky was so helpful that we encouraged him to play by the same rules everyone has to on here, but he chose (again and again) not to.

In the end Smaky got himself banned. It was entirely his doing.

There are many, many other helpful people on the forum, some of whom have been named in this thread.

I'll close this thread. Thank you for your comments.
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

issues , sele

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome