No Horn, - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-09-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2010
Location: Sweden
County: Skåne
Posts: 34

Member car:


No Horn,

Hi all,

I registered yesterday after buying a 147! Its a great little car!

The car has avery stiff gear box, but after the test drive, i did a little "googling" and found this forum! Seems that thats a common problem easily fixed by a new selector plate and bushes!

I was very thorough in my test drive but you know that one thing i didnt test was the horn! And sods luck dictates that it doesnt work!

So the question is any ideas, Fuse numbers, wiring diagrams, common fault with the actual horn itself!

Oh and isnt there a Haynes manual for the 147, Its my bible when fixing my classic mini!

Alfa147craig is offline  
Sponsored Links
Status: missing my GTA
AO Silver Member
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 1,589
easiest thing to do is unplug the horn and stick 12v straight across to see if its working or not. sometimes they get all rusted up and just dont work. a tap with a screwdriver can sometimes fix this.
Artermis is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome