strange noise from 156 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 19-09-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 13

Member car:

156 sportswagon

strange noise from 156

I have noticed my 156 has suddenly started to make a strange whirring noise when accelerating and seems to be more noticeable in lower gears. the cam belt, tensioner and variator belt were all changed 9k miles ago so guess it shouldn't be one of these. The performance of the car is still great no loss of power and no problem starting - anyone got any ideas what it could be????
daggs is offline  
Sponsored Links
Status: All's well this end
AO Silver Member
Hazz37's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: East Renfrewshire
Posts: 1,583
Images: 10
May sound strange, but I had whirring noise as I accelerated, turned out to be my CAT, replaced it and it went.
Hazz37 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , noise , strange

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome