selespeed problem fixed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 01-09-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2010
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 1

Member car:

156 selespeed

Thumbs Up selespeed problem fixed

just got my 156 selespeed back after 5 weeks at peak alfa,got to thank ROEBURNDALE for recommending Roger at peak alfa .I did tell him time was not an issue so forgive the 5 weeks.He did a fantastic job at a good price.The juddering was cause by a worn input drive shaft bearing he also fitted a new clutch and replaced all the gearbox bearings.It now runs as smooth as silk. MANY THANKS Alfa owners and Peak Alfa.
gytie is offline  
Sponsored Links
Status: Mrs says yes to a guilietta
AO Member
paulies 156's Avatar
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 537
Glad your happy to be back on the road and another Alfa is back to her best, BUT I'd be pretty miffed if my bella was off the road for 5 weeks unless I was in a courtesy GT, Then I would insist on at least 3 months .
paulies 156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

fixed , problem , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome