Problem with 156 mk3 windows! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 22-03-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2003
Location: Wiltshire
Posts: 87

Member car:

2.0 jts lusso-53

Problem with 156 mk3 windows!

Good afternoon.
Has anyone had a problem with front window electric window controls. about 3 out of 10 starts the front window control lights and opening/raising systems fail. If I stop the car, turn off the igniton and restart it all works fine. Have had a good old peer about in the fuse box, checked connectors etc. Nothing seems untoward. Also the key fob boot opening divice works about 1 in 10 shots, anyone else had this problem? I suppose it will have to go back into the dealers, but I'd rather they did not work their normal magic of turning gold into sh*t (the reverse midas touch if you will).
Many thanks
DAMSKI is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , mk3 , problem , windows

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome