147 broken wiper linkage repair - Page 4 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: -
Join Date: Dec 2012
Location: United Kingdom
County: Renfrewshire
Posts: 7
broken wiper linkage

Originally Posted by alfapenny View Post
This is my repair. Aluminium splint, epoxy and a couple of jubilee clips all done with the mechanism in situ. Will see how long it lasts.
That repair with the aluminium, jubilee clips and epoxy is still holding more than a year on. (touch wood). Epoxy is rather less messy than glassfibre and I like the mechanical advantage of the metal splinting. Each to his own however.
alfapenny is offline  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Dec 2013
Location: Portugal
County: Setúbal
Posts: 2
Hi guys.

I'm from Portugal. Mine is broken too.

I have discover that pieces but I don't that gona work here, what do you think about it?

Vareta de pux„o de escovas baratas na Loja Online da ExpertAutopecas

Best regards from Portugal
Attached Images
File Type: jpg IMG_20160305_150435.jpg (64.4 KB, 6 views)
File Type: jpg IMG_20160305_150427.jpg (67.2 KB, 6 views)
Tiago88 is offline  
Status: -
Join Date: Aug 2015
County: -
Posts: 3
It looks like it might be a replacement for the linkage. You can separate the motor from the broken linkage with Allen keys, then attach the new linkage to the motor. And then also attach the wiper arms.

But, the advert doesn't say its for an alfa?
Johnimint is offline  
Status: -
Join Date: Aug 2015
County: -
Posts: 3
I just had another look. I don't think that is the correct part.

If you look at your old alfa part, the holes where you attach the linkage to the car are on the outside of the frame. The holes in the advertised part are more to the bottom of the frame.
Johnimint is offline  
Status: -
AO Silver Member
t3yls's Avatar
Join Date: Aug 2007
Location: Manchester
Posts: 2,810
Images: 4

Member car:

Alfa GT Jtdm

Why not repair the broken part, its not difficult to do.
t3yls is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , broken , linkage , repair , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome