selespeed accumulator - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-08-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
johnc231's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: leicester
Posts: 23
Help selespeed accumulator

please help me selespeed pump is pumping every few seconds and the gears drops into neutral,ive swapped the relays tried bleeding system and there are no leaks,reading other posts its pointing to the accumulator,is it just a matter of unscrewing old one and popping new one on, i have part number fiat 71751195 but where is best site to get one,im desperate as going on hols in 3 weeks dont want to let my kids down cheers,forgot to say gears seem ok when moving except when slowing down sometimes goes into neutral

Last edited by johnc231; 16-08-10 at 19:08.
johnc231 is offline  
Sponsored Links
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
Yep, just remove the old and fit the new. Top up the fluid, and bleed at the screw on the actuator. Top up fluid again, and that should be that. A clutch bleed might be an idea too... Smaky will advise best!
iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

accumulator , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome