CD Multichanger/CD problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 15-08-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
zeks1999's Avatar
Join Date: May 2007
Location: United Kingdom
County: Greater Manchester
Posts: 222
CD Multichanger/CD problem

Just wondering if anyone could point me in the right direction.

When playing a CD though the multichanger the sound out of the my left speakers started fading in and out, and when I isolated the offending speakers they were making a crackling sound as if there was a loose wire. When I turned it to radio the speaker started to work fine again

Has anyone had similar problems, and if so how easy was it to resolve? I guess i'm going to need to get behind the multichanger, which is in one of the storage compartments in the boot. How easy is it to get at the back of it?

Any help and advice would be greatly appreciated.
zeks1999 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

multichanger or cd , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome