156 trip computer and temp acting up? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-08-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: East Riding of Yorkshire
Posts: 61
156 trip computer and temp acting up?

hi, my car had all the classic signs of a sticking thermostat so i changed it for a new one and since then the trip computer has been telling me i`m getting about 20mpg (the same as when the thermostat was sticking) and the distance covered is about half what the mile counter says on the dashboard even tho the fuel gauge shows i`m doing the correct mpg as i was before at about 400-450 miles a tank. Every time i reset the trip computer i get the same results at 20mpg.

Also since the thermostat was replaced the temp reading won`t sit still. It reads at about 70 degrees and then moves to just under 90 degrees then drops back to 80 degrees. i was expecting it to read a little higher with a new thermostat but not to keep moving.

any ideas?

sonoflal is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , acting , computer , temp , trip

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome