2.0 GT Motor Control System Failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 22-06-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2009
Location: United Kingdom
County: Somerset
Posts: 9

Member car:


2.0 GT Motor Control System Failure

Hi, I've been throu the posts on this but can't find one that matches so apologies if I've missed one.
I've had the Motor Control System Failure warning come on twice now. Both times the warning lights came on and the buzzer went off for about 10 -15 secs then went off again. They happened about 2 weeks apart. Io I need to worry now and get it checked or wait until if and when the warning comes on and stays on?
Any ideas gratefully received
pipster77 is offline  
Sponsored Links
Status: Abarth is running strong
AO Gold Member
Master Paul's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: South Africa
County: Gauteng
Posts: 7,506

Member car:

Dodge Journey

Master Paul is online now  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , failure , motor , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome