Gt electrical problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 19-06-10 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
County: Cardiff
Posts: 1

Member car:


Gt electrical problems

My GT has suddenly developed a few electrical problems. Both electric windows are not working - neither the driver's or passenger's switches are working. Also the boot release is not working and the mileage is flashing. I have searched the forum and found that the flashing milage is probably related to the windows and boot release not working. I have been reading the fuse section of the manual but am not sure which fuses i should be checking for the electric windows - the boot release appears to be a different fuse again. Would be grateful for any advice about which fuses i need to check or anything else that could be causeing these problems. Thanks.
spalmer is offline  
Sponsored Links
Status: GT, gone but not forgotten
AO Member
thebrindo's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 288
Images: 2

Member car:

SEAT family bus

Saw a thread recently about the flashing speedo being cured by disconnecting the battery overnight. Worth a try, might cure the other stuff as well

Ps if your radio needs a code make sure you have it before you disconnect
thebrindo is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

electrical , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome