cluster goes off!!!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 17-06-10 Thread Starter
Status: motor control system failure ! help
AO Member
sanvir's Avatar
Join Date: May 2010
Location: South Africa
County: KwaZulu-Natal
Posts: 36

Member car:

alfa 147

cluster goes off!!!!

i have a 147 selespeed. was parked off for a few months
the key lost its code, orderd a new one
but cannot reprogram it becos when i plug the diagnostic machine plug under the steering wheel near the fuse box the instrument cluster goes off!
so i tried pushing my hand against the fuse box and it also goes off even without plug
ging the machine in

what do i do???
sanvir is offline  
Sponsored Links
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
iainfm's Avatar
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,271
Images: 5
Check all the connections to the fuse box, the relays, and the fuses themselves.

Not sure if you'll be able program the key though...unless you have an official Alfa Examiner...

Problematic key codes are usually a bad/discharged battery, or the antenna being disconnected or faulty.
iainfm is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome