156JTS: Wrong date - anyone else had this? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 14-02-04 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2002
Location: UK
Posts: 43
Help 156JTS: Wrong date - anyone else had this?

156JTS Aug-02 build
Just noticed the date is wrong on my centre console computer display (whatever you call it). It's showing as Sunday 14 February.
Went in and checked I had set correct year and I had.
Don't know how long it's been like this.
Anyone else had this problem?
cosmos406 is offline  
Sponsored Links
Status: -
Club Member
Membro Premio
Club Member Number: 1561
Join Date: Dec 2001
Location: Netherlands
County: -
Posts: 12,865
Images: 305

Member car:

busso powered

Re: 156JTS: Wrong date - anyone else had this?


Look at this (Wrong calendar display) thread.

It should be working correct again at March 1
selespeed is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156jts , date , wrong

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome