Battery flat but alarm keeps going off - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-05-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 20

Member car:

147 Selespeed

Battery flat but alarm keeps going off

Hi peeps,

Hoping you might be able to help.

I've got a catch twenty two situation. I'm trying to disconnect my flat battery to charge it, however as soon as I disconnect the earth lead the alarm goes off, from reading other threads I understand that the alarm has its own power supply, but I can't disarm it because nothing else works when I use the fob. If I can get the battery off I can charge it and try to find out what the underlying problem is, but I'm worried once I get the battery off I won't be able to shut the alarm up. Could I disconnect the battery then join the two leads together to create a circuit, would that keep the alarm quiet?

Can't jump lead it due to lack of another car to do so, (anybody in the Hampdon Park Stadium area of South Glasgow?)

Cheers for any help.

Last edited by Alframsey; 07-05-10 at 22:09.
Alframsey is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

alarm , battery , flat

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome